تهران- خبرگزاری کار ايران
نماينده تهران در تشريح توقيف سايت الف با ديگر سايتها، اظهار داشت: من تنها سياست مداری هستم که مسووليت يک سايت را بر عهده گرفتهام. اين در حالی است که بسياری از سايتها مسير مشخصی ندارند و اگر دادستان بخواهد به تخلفات آنها رسيدگی کند، صاحب امتياز آن مشخص نيست و هيچ آدرسی از آنها ندارد.
advertisement@gooya.com |
|
به گزارش خبرنگار "ايلنا" احمد توکلی مدير سايت خبری الف، در جمع خبرنگاران در خصوص فيلتر شدن اين سايت، اظهار داشت: شب گذشته رئيس دفتر وزير ارشاد طی تماسی با وی نسبت به اين مساله اظهار تاسف کرده و گفته است، اگر اين سايت با شکايت دولت فيلتر شده باشد، تلاش میکنيم تا اين شکايت پس گرفته شود.
وی به نقل از صفار هرندی ادامه داد: با آقای شيخ الاسلامی رئيس دفتر رئيس جمهور تماس گرفتهام، اما ايشان از اين مساله اظهار بیاطلاعی کردند.
به گفته وی رئيس دفتر رئيس جمهور گفته است که اگر سايت الف با شکايت دولت فيلتر شده باشد اين شکايت را پس خواهند گرفت و سايت الف بار ديگر برقرار خواهد شد.
توکلی با بيان اينکه بستن يک نشريه دارای قواعد قانونی خاصی است بر لزوم طی کردن اين قواعد برای توبيخ يک نشريه تاکيد کرد و افزود: هر کس که اين کار را کرده است، بايد پاسخگو باشد. حتی قوه قضائيه بايد پاسخ دهد؛ چرا که بدون نظر دادستان نمیتواند نشريهای را توقيف کند.
اين نماينده تهران با غير قانونی خواندن فيلتر شدن سايت الف، ادامه داد: حتی اگر شکايتی عليه اين سايت شده باشد، بايد معلوم شود که برای چه بوده است.
مدير سايت الف از اين سايت به عنوان يک رسانه آزاد و وفادار به مردم ياد کرد و گفت: سايت الف اسناد مربوط به جعلی بودن مدرک تحصيلی کردان را منتشر کرده و از مراجع ذی ربط از جمله دانشگاه آکسفور استعلام کرده است.
توکلی با تاکيد بر اينکه دانشگاه آکسفورد که هيچ مدرک افتخاری و يا غير افتخاری برای وزير کشور صادر نکرده است، افزود: اگر کسی ادعايی بالاتر از اين دارد که مدارک کردان صحيح است، دليل میآورد و اگر نمیتوانند، بايد بدانند که با بستن سايت الف دردی دوا نمی شود.
وی افزود: اگر کسی مدرک جعلی ارائه داد و از اين مدرک در طول حيات اداری خود سوء استفاده کرده و به استناد اين مدرک جعلی عضو هيات علمی دانشگاه شده است؛ بايد پاسخگو باشد.
نماينده تهران با تاکيد بر اينکه بستن سايت الف مشکلی را حل نمیکند، خاطر نشان کرد: ما بر موضع خود ايستادهايم و حتی اين مساله را بيشتر پيگيری میکنيم.
وی افزود: اگر قولی که آقای کرمی رئيس دفتر وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی به ما دادهاند عملی شود، من بسيار خوشحال خواهم شد که اين تخلف ادامه پيدا نکند در غير اين صورت من از وظايف قانونی خود برای استيفای حقم استفاده خواهم کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسيد چرا تا پيش از اين نسبت به فيلتر شدن سايتها اعتراض نکرده بود؟، گفت: اين حرف شما واقع بينانه نيست؛ چرا که من پس از توقيف سه روزه خبرگزاری فارس نيز اعتراض کردم و در حال حاضر نيز از حق خود دفاع میکنم.
به گفته وی به همين دليل است در موارد مشابه ابتدا سايتها توقيف میشوند تا اگر کسی اعتراض کرد، مشخص شود که مسوول سايت کيست.
مدير سايت الف، در پاسخ سوالی که به مدرک تحصيلی وزير کشور اشاره داشت، گفت: هنگام معرفی آقای کردان به عنوان وزير پيشنهادی کشور با ايشان مذاکراتی شد و مشخص کرديم که سوء استفادههايی از مدرک تحصيلی وی شده است. ما قصد داشتيم در جلسه غير علنی مجلس برخی از اين موارد را مطرح کنيم، اما چون اصل مدرک او را نديده بوديم، تلاش کرديم تا مشخص شود آيا دانشگاه آکسفورد اين مدرک را صادر کرده است يا نه؟
توکلی گفت: پس از اين تحقيقات، کشف خلاف شد.
وی در پاسخ به اينکه آيا ممکن است بر اين اساس نمايندگان به استيضاح وزير کشور بپردازند؟ اظهار داشت: هنوز پرداختن به اين مساله زود است.
وی با اعتقاد بر اينکه اگر کسی به مردم دروغ گفته باشد، بايد عذرخواهی کرده و استعفا دهد، تصريح کرد: تاکيد رئيس مجلس برای تحقيق در مورد مدرک تحصيلی کردان از سوی آقای دکتر عباسپور نشانگر توجه هيات رئيسه به اين مساله است.
رئيس مرکز پژوهشهای مجلس در پاسخ به اينکه در صورت تائيد جعلی بودن مدرک تحصيلی کردان مجلس چه خواهد کرد؟، گفت: نمیدانم. اما شما میتوانيد اين مساله را از آقای لاريجانی بپرسيد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که میگفت، رئيس جمهور در حکم وزير کشور از لفظ "دکتر" برای وی استفاده نکرده است، گفت: نمیدانم، اين مساله مويد آن است که رئيس جمهور هم پذيرفته است ايشان دکتر نيستند يا نه. اما احتياط آقای احمدی نژاد کار مثبتی است.
توکلی در پاسخ به سوال ديگری که به اظهارات اخير رحيم مشايی اشاره داشت، گفت: معتقدم آقای مشايی هم بايد استعفا بدهد.